1 de gen. 2009

ESTRANYA FASCINACIÓ

Una vegada vaig llegir un llibret, el protagonista del qual, observaba les sabates de la gent i així podia inferir les característiques dels propietaris amb una precissió extrema. D'aleshores, peus i sabates em provoquen una estranya fascinació.

2 comentaris:

 1. Ostres,,, quines versemblances. Hi tenim temes en comú i jo encara no les he possat al meu blog que tinc molt oblidat. Aixó que tu exposes em fa venir ganes de repassar el meu cataleg, i donar-li vida. Tan de bó em duri l'impuls. Endevant !!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estimat Carles,
   No em cansaré de dir-te com m'agradaria veure "publicades" les teves imatges. Ni que sigui en un bloc. Jo era bastant refractari a "penjar" les imatges però tinc que dir que compensa molt i molt no només perquè altra gent les veu i les comenta, com has fet tu. També m'ha anat molt bé per recuperar imatges guardades en calaixos (mal destí per a una fotografia) i per trobar relacions insospitades entre elles. Al cap i a la fi, per drets d'edat, ja hem caminat uns quants camins... amb els peus, amb el cap, amb les mans, amb les oïdes i amb els ulls. Una abraçada.

   Elimina